Dykkerur med Silikonerem

ANCHAR fra Kronometer.dkEt rigtigt dykkerur

Leder du efter et solidt og robust dykkerur, som du kan tage med på dine eventyr – uanset om de foregår under eller over vandet?

Så er ANCHAR fra Vostok-Europe uden tvivl det rette valg for dig.

Uret udsender alle de signaler, som ofte værdsættes af et dykkerur – det er stort (48,5 mm i diameter og 15 mm tykt!), sporty og maskulint. Derfor er uret også fedt, hvis du surfer eller kitesurfer.

Ganske vist er et dykkeur jo et instrument – men langt de fleste bæres dagligt, som et armbåndsur, så det gør jo ikke noget, at der fedt ud.

Faktisk synes ANCHAR designmæssigt at minde meget mere om et dykkerinstrument istedet for et ur med den enkle udseende – det er en yderligere kvalitet ved uret.

JA TAK – LAD MIG SE HVOR JEG KAN KØBE DET!

ANCHAR - Dykkerur fra Kronometer.dkLetaflæseligt

Det store dykkerur er i sig selv let at aflæse – men derudover, så er urets visere og skive udstyret med rør, der indeholder Tritium gas, der er konstant selvlysende.

En ekstra detalje er, at der er forskellige farver, så du tydeligt kan se sekunder, minutter og timer.

Vandtæt

ANCHAR vandtæt til 300 meter og er derfor naturligvis tryktestet og leveres derfor med et certifikat, som garanterer dette.

SÅDAN ET DYKKERUR MÅ JEG EJE

ANCHAR fra Kronometer.dk - et rigtigt dykkerurUdstyret

Udover trykstesten leveres dykkeruret med 2 sæt remme – en flot silikonerem, som kan tåle dine eventyr og en pænere og mere stilet læderrem, som du kan bruge på jobbet. Specialværktøjet, som du skal bruge til at skifte remme er naturligvis med i kassen.

At uret er fremstillet til dykning understreges af kassen, som det leveres i – det er nemlig en ægte mini “Dry Box”.

Alle ure fra Vostok-Europe har desuden et garanti- og servicehæfte, som følger uret.

Værk

Du skal ikke tænke på at skifte batteri i dykkeruret, da det har et selvoptrækkene mekanisk urværk, der lades op af dine bevægelser, når du har det på.

ANCHAR fra Kronometer.dk

Historie

Dykkeruret er opkaldt efter en af verdens hurtigste ubåde – den russiske K-162 ”ANCHAR” der havde verdensrekorden på 44,7 knob (Svarer til 82,8 km/t) tilbage i 70’erne.

Den russiske flåde brugte denne angrebs-ubåd i stor udstrækning under den kolde krig og den holder den dag i dag stadig flere fartrekorder for ubåde.

SLÅ TIL NU – OG FÅ ET HELT UNIKT DYKKERUR