Dykkerur

Leder du efter et brugbart og solidt dykkerur, der ser flot ud på armen?

Skal uret være unikt, have en spændende historie og komme fra en producent, der ved hvad de laver.

Og behøver det ikke ligne noget fra en historietime – hvis du allerede har kigget på ure fra de fleste japanske producenter, så ved du hvad jeg mener.

Uanset om du er til dykning, snorkling, undervandsrugby, havsvømning eller andet under vand, så er her noget for dig.

Hos Kronometer finder du 3 bud på dykkerure, der ikke bare er lækre at se på, brugbare og solide men som i allerhøjeste grad har spændende historier at byde på!

Modeller har anderledes navne, som ANCHAR der er opkaldt efter en russisk ubåd – ROCKET N1 der er opkaldt efter en russisk rumracket og ikke mindst EKRANOPLAN der er opkaldt efter et af verdens største fly.

Alle urene kommer fra den russiske urproducent Vostok-Europe, der er en udspringer af de stolte russiske traditioner for finmekanisk håndværk.

Et dykkerur sender et klart signal om, hvem du er og hvad du elsker at lave i din fritid, så derfor skal du også have det rigtige ur – find det hos Kronometer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>